Om oss

Next Design Stockholm - Båt & Bilsadelmakeri

Vår specialisering – byte och reparation av inredningsmaterial till bilar, båtar, motorcyklar och andra fordon. Vi kan renovera gammal befintlig inredning, eller tillverka en helt ny design enligt egna önskemål. Exempel på inredning som vi kan ta oss an är säten, soffor, dynor, bilrattar, instrumentpaneler, dörrsidor m.m.

Vi har en innovativ utrustning och vårt erfarna arbetslag kan genomföra alla möjliga projekt – från reparation av trasiga säten, till personlig design av hela bilens interiör.

Vi satsar mycket på erfaren personal. Varje medarbetare har minst 10 000 arbetstimmar inom detta yrke. Det är en grund till ett mycket noggrant jobb, uppmärksamhet till små detaljer och snabbt utfört arbete. Vi erbjuder högsta kvalitet till ett riktigt bra pris!

Vi är experter på all typ av sömnad av olika material – äkta läder, textil, alcantara m.m.
Allt vårt material kommer från leverantörer i Tyskland, Italien, Frankrike och Stor Britannien. Materialen är hårt beprövade och uppskattas för sina egenskaper som motståndskraftigt mot tex solljus, saltvatten och annat som kan ha skadlig inverkan.

Vi samarbetar både med privatpersoner och företag. Vi kan erbjuda nästan all sömnadstjänst enligt önskemål. Om Du vill beställa ett särskilt anpassat projekt – kontakta oss så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen.

Vi jobbar framgångsrikt med företag och kan erbjuda nästan alla möjliga tjänster inom vår bransch.

Vi samverkar med olika bil-, båt-, motorcykeltillverkare och leverantörer, samt utför beställningar av enstaka fordonsdelar som måste sys av erfaren specialist.

Vi ser fram emot ert förslag till långsiktiga projekt och vi är helt redo för det! Kontakta oss om Du har frågor, så vi kan ha ett samtal och gå igenom förutsättningarna till vårt samarbete.

Tillverkningstid
Tillverkningstid

Varje medarbetare har minst 10 000 arbetstimmar inom detta yrke, vi kan garantera en effektiv åtgärd inom rimlig tid.

Kvalité
Kvalité

Allt material är av högsta kvalité och kommer från leverantörer i Tyskland, Italien, Frankrike och Stor Britannien.

Flexibilitet
Flexibilitet

Vårt tjänstespektrum är brett och vi kan utföra komplicerade eller speciella projekt enligt personligt önskemål.

Pris
Pris

Varje medarbetare utför ett mycket noggrant och snabbt jobb. Vi är uppmärksamma på små detaljer och kan erbjuda hög kvalitet till ett riktigt bra pris!

location_icon

Besök Oss

Huvud verkstad Åkers Styckebruk

Phone: 079 028 05 82

Email: info@nextdesign.se

Address: Byalagsvägen 42, 647 50 Åkers Styckebruk

Hours: Mån – Fre: 08:00 – 18:00

Phone: 079 028 05 82

Email: info@nextdesign.se

Address: Lignells väg 5, Haninge

Hours: Mån – Fre: 08:00 – 18:00

Boka tid innan du
besöker oss!

Kontakta oss

    Hos oss finns det möjlighet att delbetala via klarna.
    close-image